100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Itt a legjobb terméket kapod! És 100%-ban kiállunk mellette! 

Hatályos: 2018. Február 01-től

 

A garancia politikának egyszerű: ha bizalmat szavazol nekünk, akkor mi is tartozunk azzal, hogy a legjobbat kapd a pénzedért.

Nagyon sokan ezen a piacon leginkább a saját érdekeiket tartják szem előtt. Arra összpontosítanak, hogy az adott hónapban is a legjobb teljesítményt nyújtsák.

Viszont mi tudjuk, hogy ezt másképp is lehet!

Mi pontosan tisztában vagyunk vele, hogy mindent az ügyfeleinknek köszönhetünk, és a vállalkozásunk csak akkor működhet, ha az emberek visszatérnek/ajánlanak minket, és mindenekelőtt: érzik, hogy tudásunk, felkészültségünk és támogatásunk jelentős mértékben hozzájárul céljaik eléréséhez.

Az első számú célunk, hogy minden ügyfelünk  azt érezze, hogy az, amit tőlünk kapott egy jól jövedelmező befektetés a számára.
Ezért dolgozunk minden nap!

Ha bármilyen esetben úgy érzed, hogy nem vagy elégedett a kapott szolgáltatással, kérlek jelezd nekünk az iroda@lakastakarekpenztaram.hu e-mail címen a szerződéskötést követő 90 napon belül.
Első körben meg szeretnénk válaszolni az esetlegesen felmerülő kérdéseket, vagy orvosolni a problémát, mivel akaratlanul is előfordulhat, hogy félreértésről van csak szó.
Viszont a fentebb említettek miatt akadékoskodásra/terelésre nem számíthatsz a részünkről.

Ha az orvoslás ellenére is elégedetlen lennél, úgy a közvetítésünkkel kötött szerződés pénzintézetnek megfizetett számlanyitási díjával 100%-ban megegyező összeget rövidesen jóváíratunk a megtakarítási számládon.

Fontos: a garancia a tanácsadás minőségének biztosítására van, így csak abban az esetben érvényesíthető, ha minőségbeli fenntartásaid vannak. Ha időközben meggondoltad magad, vagy a szomszéd, haverok, rokonok elhitették veled, hogy neked ez úgysem lesz jó, arra sajnos érthető módon nem tudunk garanciát vállalni.

Amit biztosítani tudunk, és amire garanciát vállalunk az az, hogy a piacon a létező legjobb ajanlatot kapod tőlünk!

100% Lakástakarékpénztáram.hu Garancia
Adatvédelmi Nyilatkozat

Tisztelt Érdeklődők!

 

 

A 2018. Október 17-től hatályos törvénymódosítás értelmében új Lakástakarék ajánlatot már nem tudunk befogadni. 

 

Köszönjük a megértést, és hogy velünk voltatok!

 

 

 

Lakástakarékpénztáram.hu